Rreth nesh

Historiku

alt

Kreta Shpk u krijua ne vitin 1998. Lider ne prodhimin e aksesoreve te drurit dhe tregeton mallra te tille si:

  • Lende Druri
  • Izolim tarracesh
  • Parkete
  • Materiale ndertimi

Aktiviteti yne ka nje shtrirje te gjere dhe perfshin furnizimin e nje rrjeti tregetar ne te gjithe vendin, vitet e fundit Kreta Shpk ka filluar eksportin dhe ne vendet fqinje si Greqi, Maqedoni, Kosove.

Vizioni

box-imageKompania Kreta Shpk te jete nje nga kompanite me te suksshme ne boten e materialeve te ndertimit dhe materialeve me baze druri, duke i ofruar klienteve tane produkte ekologjike dhe sherbime te besueshme.

Motoja jone

Serioziteti dhe korrektesia ne treg  gjithmone na ka mundesuar te ofrojme produkte cilesore dhe me cmime konkuruese per klientin.